Wellness Hotel Flamingó, Balatonfüred

3 Vélemények
Wellness Hotel Flamingó
Széchenyi Utca 16-18.
8230 Balatonfüred
Veszprém
(87) 581 060
(30) 668 6046
(87) 688 167

Gazdasági információk

Cégnév
CZIGLE-Flamingó Hotel Kft.
Cégjegyzékszám
19-09-505275
Adószám
11970794-2-19
TEÁOR kód
5510 - Szállodai szolgáltatás

Leírás

Balatonfüred a Balaton északi partján, lankás dombok által körülölelt 13.500 lakosú kisváros. Az idegen utazó bárhogyan is közelíti meg Balatonfüredet - vasúton, országúton, vízen -, a városba érve azonnal megérzi a múlt és a jelen harmonikus ötvözetét. Először a földrajzi táj kelti fel érdeklődését: északról a szelíd hegyek, délről a tó öleli át a várost, mely évszázadok óta sugározza a fenséges pannon derűt. Ősi, már a római korban is lakott település, ahol lépten-nyomon a múlt emlékeibe botlik a látogató. Ősi lakónegyedek, régi épületek, templomok, hangulatos szőlőskertek, parkok, vén fák üzennek a ma emberének.

 1. Ajánlatkérés
 2. Contact
 3. Események
 4. Fotók
 5. Gallery
 6. Partnereink
 7. Rendezvények
 8. Vendégkönyv
 9. Étterem

Kulcsszavak:
Szálláshely, Szoba, Turizmus, Szálloda, Vendéglátóipar, Lakosztály, Idegenforgalom, Hotel, Apartman, Vendéglátás, Szauna, Étterem, Rendezvényszervezés, Rendezvény, Masszázs, Wellness, Szolárium, Fitness, Konferencia, Infraszauna, Gyógyvíz, Úszómedence, Jacuzzi, Sókamra, Egészségcentrum, Oxigénterápia, Élménymedence, Gőzfürdő, Vitorláskiköto, Vitorlásverseny
Wellness Hotel Flamingó a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

köszönet

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Nagymamám 85. születésnapját Önöknél ünnepeltük. Nagyon köszönöm - a családom nevében is -, hogy ezt az ünnepet Önök még szebbé és meghittebbé tették. Külön köszönet és elismerés az étterem munkatársainak mind a bőséges és finom vacsoráért, mind a barátságos, kedves kiszolgálásért! Biztosra veszem, hogy visszatérünk még Önökhöz és barátainknak, ismerőseinknek tiszta szívvel ajánljuk az éttermet! Köszönjük!

Kovács Szilvia
Flamingó Hotel

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Gyönyörű, új szálloda, kényelmes, tágas szobával, finom ételekkel, és kényeztető wellnes-részleggel. A parkja tágas és rendezett, és a Balaton-parti fekvése gyönyörű. Sajás stégje van. Sajnos csak 2 napot töltöttünk ott, de bármikor visszamennék. Semmilyen negatív tapasztalatunk nem volt. Az árát is elfogadhatónak találtuk.
## hotel# étterem# wellmes
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Kovács Szilvia
Hotel Flamingó

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Egy út során szállást keresve este érkeztünk a hotelbe. Már a megjelenése is azt sugallta, hogy jó helyen járunk. Egy hétvégét töltöttünk ott. Ősz volt, igy a szálloda stégjéről csak nézelődtünk, de a lubickolás nem maradt el: a szállónak gyönyörű, tiszta wellnes-részlege van, saját úszómedencével, szaunával, stb. Az étterem is pazar volt, és általában a szállodákhoz képest meglepően nagy, tágas volt a szobánk.
## hotel# étterem# szállás
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Wellness Hotel Flamingó részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Hasonló cégek a közelben

 1. Endrődi U. 33.
  8230  Balatonfüred
 2. LABORFALVI KÖZ 5.
  8230  Balatonfüred
 3. GARAY JÁNOS U. 2.
  8230  Balatonfüred
 4. Zákonyi Ferenc Sétány 4.
  8230  Balatonfüred
 5. Vörösmarty U. 3.
  8230  Balatonfüred
 6. Vörösmarty U. 4.
  8230  Balatonfüred
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete