Németh Panzió, Balatonfüred

Németh Panzió
Petofi Sándor. U. 58
8230 Balatonfüred
Veszprém
Frissítve 5 hónappal ezelőtt

Leírás

Élvezze a balatoni levego nyugtató hatását, válassza Balatonfüredet! Családi vállalkozásban üzemelo vendégházunk a Balaton partjától gyalogosan csak 10 percnyi járásra van. Vendégszobáinkban törekszünk a kényelem biztosítására, hogy minden reggel olyan legyen, mintha otthon ébredne. Egész évben nyitva tartó Vendégházunkban 43 fo befogadására 2-3-4 ágyas, erkélyes, fürdoszobás, tv-vel ellátott szobák és egy háromszobás lakosztály (egy fürdoszobával, zuhanykabinos káddal; külön WC-vel) állnak rendelkezésre.
Csoportok fogadására is alkalmas. A közelben (300 m-en belül) élelmiszerüzletek, éttermek, cukrászda, teniszpályák és igényes játszótér; a nevezetességek közül a Szívkórház és a Kiserdo (angol kert és fenyves liget) találhatók, Füred megújult reformkori városrészében.
A szállás megrendelésekor szíveskedjék figyelembe venni, hogy a szálláshely lakóövezetben van, ezért a szállóvendégek és a telekszomszédok nyugalmát nem zavarhatják (nem lehet hangoskodni, bulizni stb.


Idegen nyelvű leírás
Our guests can choose between two-bed, three-bed and four-bed rooms and each room has an own bathroom and a balcony. For relatives and friends we have a 3-room apartement with an own bathroom and a toilet. All rooms have a tv with satellite-connection. We can offer our guests breakfast and dinner. For bigger groups we can organize a hungarian gulash or a grill-party.
In our pensions there is both for the buses and for cars a closed parking area. For bikes and other sports-stuff we have a separate storage. The big garden is excellent for a sunbath or for relaxation. In the garden there is a snack-bar with a teracce for those guests, who would like to refresh.
If you want to go on an excursion or a boat trip, or take part on a wine-testing, we can help you with the organization. Freetime, sports and other services: The beautiful surroundings mountains gives a perfect facility for those guests, who would like to go on a trip in the nearby park there is a tennis-court.
Németh Panzió a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Németh Panzió

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
Facebook

Hasonló cégek a közelben

 1. Ifjúság Utca 2
  8230  Balatonfüred
 2. Deák Ferenc Utca 5.
  8229  Paloznak
 3. Helka Utca 2
  8230  Balatonfüred
 4. NÁDOR ÚT. 47.
  8230  Balatonfüred
 5. DEÁK F. U. 9
  8230  Balatonfüred
 6. Petőfi S. U. 28.
  8230  Balatonfüred
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete