MARINA ÉTTEREM, Balatonfüred

MARINA ÉTTEREM
Széchenyi Utca 26
8230 Balatonfüred
Veszprém
Frissítve 3 hónappal ezelőtt

Gazdasági információk

Cégnév
Danubius Szállodaüzemeltető és Szolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaság

Leírás

Étterem Balatonfüredet, ezt a 14.000 lakosú települést, gyakran nevezik a szívbetegek Mekkájának, a Dunántúl élő múzeumának, a szőlő és bor nemzetközi városának. Füred a Balaton legrégebbi fürdő és üdülőhelye. Nemzetközi hírét bővizű helyi forrásai, az egyedülálló környezet, enyhe klímája, a festői tó látványa és a zamatos, testes bor adja. A háromcsillagos Hotel Marina üdülőszálloda közvetlenül a Balaton parton, egy park közepén helyezkedik el.


Cégleírás
A szálloda étterme 500 fő elhelyezésére alkalmas, kitűnő színvonalú svédasztalos reggeli és vacsora áll a vendégek rendelkezésére. A büféasztalon vegetáriánus ízek és a modern étkezési szokásoknak megfelelő ételek is találhatóak. Természetesen széles választékban kínáljuk a kiváló magyar konyha ételeit is.
A strandon található Pálmakert- ben üdítőt, szeszes italt, fagyit és többféle meleg ételt fogyaszthatnak a szállodavendégek. A Club bárban D.J.
szórakoztatja a vendégeket. A hotel legmagasabb pontján található Panoráma bárból egyedülálló kilátás nyílik a Balatonra és a déli partra.
Kulcsszavak:
Hotel, Szálloda, Wellness, Vendéglátás, Éttel, Reggeli, Fitness, Rendezvény, Üdülés, Kikapcsolódás, Étterem, Vendéglő, Konferencia lehetoségek
MARINA ÉTTEREM a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: MARINA ÉTTEREM

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
Facebook
Twitter

Közelben található Danubius Hotels kirendeltségek

 1. Széchenyi Utca 26.
  8230  Balatonfüred
 2. Deák Ferenc Utca 25
  8230  Balatonfüred
 3. Deák Ferenc Utca 25
  8230  Balatonfüred
 4. DEÁK F UTCA 25.
  8230  Balatonfüred
 5. Hotel Helikon
  52.08 km
  Balatonpart 5
  8360  Keszthely