Blaha Lujza Hotel, Balatonfüred

1 Vélemény
Blaha Lujza Hotel
Blaha U. 4.
8230 Balatonfüred
Veszprém
Telefon:
0687581210
Fax:
0687581219
Frissítve 5 hónappal ezelőtt

Leírás

Balatonfüred a tó északi partjának legrégebbi gyógy- és üdülővárosa. Szerencsés földrajzi és éghajlati adottságai miatt kedvelt üdülőhely. A város számos új és hagyományos rendezvénnyel kedveskedik az idelátogatóknak /Anna-bál, Borhetek/. A három csillagos Hotel Blaha Lujza Balatonfüreden, a Balatontól 300 m-re, a reformkori Füred belvárosában található.
1999-ben került cégünk, a Pille Gastro Kft. tulajdonába a nemzet csalogányának egykori nyaralója, a Hotel Blaha Lujza. A klasszicista stílusú épületrészbol alakítottuk ki az éttermet, a hozzá csatlakozó két emeletes épületrészben pedig a szálloda kapott otthont.
A hangulatos, családias jellegű szálloda 22 minden kényelemmel ellátott fürdőszobás szobával várja vendégeit. Minden szobában van kábelhálózatba kapcsolt színes televízió, minibár, ébresztőórás telefon és széf. ÉTTEREM Részben klimatizált éttermünkben nemzetközi, magyaros és vegetáriánus konyha remekműveivel ismerkedhetnek meg vendégeink, melyet hangulatos ze


Kulcsszavak:
Szállás, Szálláshely, Panzió, Panziók, Szállók, Turizmus, Szálloda, Vendéglátóipar, Üdülés, Szállásfoglalás, Idegenforgalom, Hotel, Apartman, Utazás, Olcsó szálláshely, Szálló, Vendéglátás, Olcsó szállás, Étterem, Rendezvény, Blaha lujza hotel
Blaha Lujza Hotel a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Hotel

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Ez a hotel egy nagyon inpozáns, kellemes, meleg színekkel készült száloda, családias hangulattal. Tökéletes az éttereme,és a kiszolgálás is nagyon udvariasan zajlik. Szép és kellően csendes volt a környezet.Nagyon jól éreztük magunkat.

Írjon véleményt a(z) Blaha Lujza Hotel részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Blaha Lujza U. 4
  8230  Balatonfüred
 2. Kisfaludy Utca 6.
  8230  Balatonfüred
 3. Zákonyi Ferenc Utca 4.
  8230  Balatonfüred
 4. Zákonyi Ferenc Utca 4.
  8230  Balatonfüred
 5. Park Utca 2
  8230  Balatonfüred
 6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete