Aucomp Kft, Balatonfüred

Aucomp Kft
NOSZLOPY GÁSPÁR UTCA 19/B.
8230 Balatonfüred
Veszprém
Mobil:
+36(70)3177799
Weboldal:
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Az AuComp Kft 1998 végén alakult, kezdetben vegyes profillal, innen a név választás is, mely az autó és computer szavakból adódott. Alkalmazkodva a piaci igényekhez, három év után már csak az informatikára helyeztük a hangsúlyt.

Cégünk alapvető célja már az alapításkor is az volt, hogy az ügyfeleinknek a lehető legszélesebb körben nyújtsunk számítás- és irodatechnikai szolgáltatást. Fő profilunk az egyedi szoftverfejlesztés, de emellett a számítógépek forgalmazása, szervizelése, karbantartása, egyedi konfigurációk kialakítása, hálózat építés, szerver és alkalmazás rendszerek telepítése, irodatechnikai berendezések értékesítése, egyéb az irodákban előforduló eszközök beszerzése (tonerek, festékek, írószerek, papírok, stb.), valamint internetes szolgáltatások széles körével állunk ügyfeleink rendelkezésére.


Cégleírás
Cégünk fennállása óta ügyfeleink egyedi igényeinek széles skáláját fedtük le. Az ügyviteli rendszerek folyamatosan jelen voltak és vannak kínálatunkban, emellett még vámkezeléssel, fuvarszervezéssel, nyugdíjpénztári nyilvántartó rendszerrel is foglalkoztunk. Az internet és a technika fejlődése miatt fontosnak tartjuk, hogy rendszereink interneten keresztül is használhatók legyenek, így a világ bármely pontjáról elvégezhetik feladataikat.

Windows és Linux rendszerek, valamint az operációs rendszertől független, egyéb szoftverek forgalmazását, teljes telepítését, konfigurálását is vállaljuk. Kiemelten fontosnak tartjuk a vírus és kémprogramok elleni védekezést, ezért ügyfeleink részére ilyen védelmi jellegű szoftvereket is forgalmazunk.

Vállaljuk teljes számítógépes parkjának karbantartását. Ezt az igényeknek megfelelően szerződéses formában, vagy eseti rendszerességgel végezzük. Minden általunk karbantartott gépet távolról is elérünk, így a karbantartást vagy a segítségnyújtást akár távolról is el tudjuk végezni, ezzel időt és költséget spórolva megrendelőinknek. A javítást és karbantartást ? amennyiben megoldható ? az ügyfél telephelyén végezzük, így biztosítva a legrövidebb átfutási időt.

Vállaljuk domain nevek bejegyzését, email, web, ftp és mysql tárhely biztosítását illetve az ezekhez kapcsolódó teljes körű szolgáltatást. Vállaljuk még partnereink adatainak mentését is, így földrajzilag elkülönített helyen, teljes biztonságban tudhatják a fontos emaileket, dokumentumokat, programokat, stb.

Amire ügyfeleinknek szüksége lehet az irodájukban, azt mi beszerezzük és kiszállítjuk. Ez lehet kis- és nagy irodagép (fénymásolótól kezdve a számológépig) illetve festékek, tonerek, papírok, illetve bármilyen kellék.

Minden tőlünk vásárolt termékre helyszíni garanciát vállalunk, így probléma esetén ügyfeleinknek nem kell a javíttatással, vagy a szállítással bajlódnia, csak annyit kell tennie, hogy jelzi a hibát nekünk, a többit mi intézzük!
Kulcsszavak:
Számítástechnika, Informatika, Hardware, Távsegítség, Szoftverfejlesztés, Irodatechnika, Software, Számítógép javítás, Szoftver, Mysql, DNS, Web, Fejlesztés, Támogatások, Távelérés
Aucomp Kft a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Aucomp Kft

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Köztársaság U. 13/D
  8230  Balatonfüred
 2. KÖZTÁRSASÁG U. 2/C
  8230  Balatonfüred
 3. Köztársaság Utca 6
  8230  Balatonfüred
 4. Köztársaság Utca 6
  8230  Balatonfüred
 5. Szent István Tér 7.
  8230  Balatonfüred
 6. Szent István Tér 7.
  8230  Balatonfüred
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete