Ajándékpóló Egyedi Pólók, Balatonfüred

Ajándékpóló Egyedi Pólók
JÓKAI U. 27.
8230 Balatonfüred
Veszprém
Mobil:
06 30/2525-783
Weboldal:
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Gazdasági információk

Leírás

A digitális transzfer az új évezred legmodernebb nyomtatási eljárása, melynek segítségével akár fényképminőségű ábrák, képek vihetők fel különböző alapanyagokra (póló, bögre, puzzle, stb.). A gyártás során felhasznált korszerű számítástechnikai eszközök teszik lehetővé, hogy gyorsan és jó minőségben készíthessük el a kiválasztott terméket vásárlóinknak, megrendelőinknek. Ez a módszer megfelelően rugalmas akár egy darab termék elkészítésénél is, így alkalmas teljesen egyedi ajándék- és reklámtárgyak gyártására.

A transzfernyomás közvetett nyomási módszer, ahol a festékeknek közvetlenül a ruhára való nyomásával ellentétben a festékeket speciális papírra nyomják, majd hőprés alatt transzferálják a ruhára. A nyomási eljárás ez által hasonló bármely más papírnyomási eljáráshoz, és mint ilyen, alacsony hőfokú lézernyomtatós nyomdagépet kell használni. A technológia kulcsát a különleges műanyag bevonatú transzfer fóliák és a megfelelő hőprés gépek jelentik.


Kulcsszavak:
Ajándék, Póló, Matrica, Pólók, Egyedi ajándék, Halak, Meglepetés, Állatok, Egyedi póló, Születésnapok, Ünnep, Dinoszaurusz, Sport, Egészség, Bor, Édesség, Sör, Autók, Fotók, Szerelem, Rovar, Étel ital, Anyáknapja, Nonfiguratív, Fehér póló, Ajándékpóló, Ragadozók, Rövid ujjú, Apáknapja, Autologók, Kékpóló, Matricás póló, Narancspóló, Ragadozómadarak, Szelíd állatok, Szürkepóló, Sós vizi állatok, Sötétkékpóló, Vadonélő
Ajándékpóló Egyedi Pólók a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Ajándékpóló Egyedi Pólók

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. JÓKAI ÚT 22.
  8230  Balatonfüred
 2. Jókai Mór Utca 13
  8230  Balatonfüred
 3. Jókai Mór Utca 28
  8230  Balatonfüred
 4. Vasút Utca 1.
  8230  Balatonfüred
 5. Zákonyi Ferenc U. 4
  8230  Balatonfüred
 6. Zákonyi Utca 4.
  8230  Balatonfüred
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete